Prijsvraag van de Eo Wijers-stichting

Opvolgers_gezocht_Eo_Wijers.jpg

Opvolgers Eo Wijers-stichting gezocht. Afbeelding: eowijers.nl

Op 3 juni biedt de Eo Wijers-stichting iedereen de kans om zich te presenteren met een idee voor een nieuwe invulling van de missie van de Eo Wijers-stichting: het stimuleren van ruimtelijke kwaliteit op regionale schaal.

Opvolgers Eo Wijers-stichting gezocht

De stichting nodigt de vakwereld uit niet alleen met ideeën te komen, maar ook om een nieuw Eo Wijers-bestuur te gaan vormen. Want op 3 juni 2016 dragen de huidige bestuurs- en bureauleden het stokje over aan gemotiveerde vakgenoten. Daarvoor kan iedereen zich kandideren, als individu of in een team. Hoe kan je daaraan meedoen?

Sparren met het Eo Wijers-bestuur

In de aanloop naar 3 juni is het Eo Wijers-bestuur beschikbaar om te sparren en vragen te stellen over de huidige organisatie van de stichting. Daarom houdt het bestuur van de Eo Wijers-stichting open 31 april tussen 16.00 en 19.00 uur in Utrecht open spreekuur. Interesse? Neem dan contact op.

Toekomst voor het regionaal ontwerp

Op 3 juni organiseert de Eo Wijers-stichting in Utrecht de bijeenkomst “Toekomst voor het regionaal ontwerp”. En iedereen die de ambitie heeft om de ruimtelijke kwaliteit in Nederland op regionaal niveau te verhogen, is welkom aan het middagprogramma deel te nemen.

Info:
> Waar: Het Huis, Boorstraat 107, Utrecht (10-15 minuten van CS)
> Wanneer: 3 juni 13:00 – 17:00 (in de ochtend is een besloten programma)
> Aanmelden voor de Eo Wijers-dag op 3 juni is verplicht

Het volledige programma is vanaf begin mei hier bekend.

Stadsgeograaf.nl

Stadsgeograaf.nl

Dit is de redactie van Stadsgeograaf.nl. Volg ons ook op Twitter @Stadsgeograafnl.

Reageren

scroll to top